Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
Coteala

Young Dreamers

Satul Coteala este situat la extremitatea nordica a Rep. Moldova in raionul Briceni. Acest satuc numara 1934 locuitori mai mult de 1000 fiind tineri cu virsta cuprinsa intre 14-30 ani.

 

Clubul de tineret "Young Dreamers” a fost creat la data de 10 iunie 2015 cind un grup de tineri veseli si curajosi indrumati de preotul paroh Sergiu Chifeac au organizat o intilnire unde au fost invitati toti adolescentii si tinerii din localitate. Cum era de asteptat au venit tinerii cei mai interesati și dornici de a participa la diferite activitați de voluntariat pentru binele comunitatii. La prima sedinta au participat 22 de copii si tineri activi.

 

La momentul actual din club fac parte 21 de membri, 11 fete si 10 baieti cu virsta cuprinsa intre 13 si 16 ani. Clubul se intruneste de doua ori pe saptamina, marti si vineri dupa amiaza. Sediul acestuia se afla in curtea bisericii "Sf. Dumitru" din localitate.

Alex - Club

Satul Alexăndreni este o localitate în raionul Edineț situată la latitudinea nordică de 48.1472 și longitudinea estică de 27.2583 și altitudinea de 183m față de nivelul mării. Din anul 2003 se consideră suburbie a orașului Edineț. Satul are 1328 de locuitori dintre care 428 sunt tineri cu vîrsta pînă la 30 de ani.

 

Clubul pentru tineri ”Alex-Club” a fost înființat la data de 16 iunie 2015 cînd a și fost organizată prima întîlnire a tinerilor. La momentul actual din club fac parte 14 tineri: 8 băieți și 6 fete cu vîrsta cuprinsă între 14 și 25 de ani. Drept sediu pentru clubul de tineret ”Alex-Club” sevește localul Casei de Cultură din localitate.

 

Clubul pentru tineri este structurat în patru secțiuni: Sport, Muzică, Pictură, Dansuri. Fiecare dintre acestea este coordonat de cîte un tînăr, iar de toate este responsabil un coordonator principal ales și el din rîndurile tinerilor. Preotul din sat este mentorul clubului care-i ghideaza pe tineri în activitatea lor. Adulții interesați de activitatea clubului au rolul de a îndruma pe tineri, de a promova și susține opinia tinerilor în diferite domenii.

Marș turistic de vis pentru ”Tinerii Visători”

Între 11 și 12 august curent ”Tinerii Visători” au mers într-un marș turistic cu bicicletele, pe care și-l doreau de multă vreme. 22 de tineri  de la clubul de tineret din s. Coteala, îndrumați de mentorii lor și susținuți de mai multe persoane din parohie au parcurs 35 km cu bicicleta dus-întors. Aceșita au poposit pe un mal pitoresc al rîului Prut unde au înnoptat în corturi pînă a doua zi. Participanții au fost impresionați de frumusețile naturii de pe malurile Prutului de sus cît și de posibilitatea de a trăi în corturi în sălbăticie.

1 octombrie organizat in stilul clubului de tineret ,,Tinerii Visători”

La 30 Septembrie 2016 Clubul de Tineret ,,Tinerii Visători” au organizat o activitate legată de ziua internațională a persoanelor în etate unde au participat toți membrii clubului de tineret.

Concurs de fotografie organizat de „Young Dreamers”

La 9 mai 2016, au fost premiate cele mai bune fotografii înscrise la concursul cu genericul „Cea mai bună fotografie a unui peisaj autohton de primăvară, executată cu telefonul mobil”.

Campania de salubrizare „Spune NU gunoaielor”

În perioada 18-30 aprilie 2016, membrii Clubului de Tineret „Young Dreamers”, din localitatea Coteala au desfășurat campania de salubrizare  „Spune NU gunoaielor ”.