Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
Alexăndreni

Alex-club participă la concursul Brain-Ring

La data de 27 august, de Ziua Independenței Rep. Moldova la centru comunitar din satul Alexăndreni 14 tineri, membrii ai clubului de tineret Alex-club dar și alți adolescenți au participat la un concurs intelectual cu scopul de a-și încerca cunoștințele dar și de a spori gradul de inteligență și a ridica interesul în rîndul tinerilor pentu a învăța și a citi cărți utile.

Alex-club au participat la turneul de mini-fotbal

La începutul lunii mai în satul Alexăndreni din raionul Edineț s-a desfășurat un  turneu  de  mini-fotbal organizat de clubul de tineret Alex-Club împreună cu primăria din localitate. La acesta au participat jucătorii tineri din mai multe localități ale raionului.

Colinde la Alexăndreni

 

La început de an membrii clubului de tineret ”Alex-Club” din satul Alexăndreni au decis să facă o faptă bună pentru comunitatea în care trăiesc prin a reînvia tradiția colindului în ziua de Crăciun și prin a ajuta persoanele în dificultate cu bunurile și fondurile colectate. 

Toamna de Aur la Alexăndreni

Iată că am pășit în ultima lună de toamnă și bogăția naturii vine  în fața ochilor noștri  pentru a ne bucura inimile . Cu acest omagiu  grupul de tineret „Alex-Club”  vine cu propunerea de a face o expoziție dedicată toamnei cu genericul „Toamna de aur”.

„Alex-Club” într-o competiție de volei

La 22 august 2016, Clubul de Tineret „Alex Club” a desfășurat competițiile de volei și pioneer ball. Evenimentele sportive au adunat cca 20 de participanți care împărtășesc pasiunea pentru sport.