Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
Bleșteni

Formidabilii

Volodeni este un sat in cadrul comunei Blesteni r-nul Edinet. Satul Volodeni este asezat in sinul dealurilor din partea Nordica a Republicii Moldova, la 14 km de orasul Edinet si la aproximativ 216 km de Chisinau. Conform datelor recensamintului din anul 2004, populatia satului Volodeni constituie 796 de locuitori, dintre care 46,98%-barbati si 53,02%-femei, tinerii consituind circa 60% din totalul populației.

 

Startul întemeierii clubului de tineret "Formidabilii" din Volodeni a fost dat pe 30 martie 2015 prin acordul dat de participa la programul Know_How_You-Do! implementat de Asociatia Obsteasca "Ajutorul Crestin din Moldova".

 

La moment din club fac parte 13 tineri: 10 fete și 3 băieți. Clubul își are sediul în Centrul Comunitar. În incinta acestuia, un spațiu special destinat clubului a fost amenajat și decorat prin efortul comun al membrilor. Programul activităților în cadrul clubului diferă de la anotimp la altul.

,,Formidabilii” întorc istoria la viața

La 28 octombrie 2016, Clubul de Tineret ,,Formidabilii”, împreună cu preotul paroh au organizat renovarea muzeului din comună la care au participat toți membrii clubului.

 

Satul meu –Gură de Rai” – concurs de filmulețe la Bleșteni

La 12 iunie 2016, cu ocazia hramului comunei Bleșteni, Clubul de Tineret „Formidabilii” a organizat concursul „Satul meu – Gură de Rai”. Evenimentul a avut loc în casa de cultură a localității și a adunat mai mulți tineri pasionați de artă.

Formidabilii fac o călătorie prin Moldova

La data de 3 și 4 Septembrie 2016, Clubul de Tineret ,,Formidabilii” au participat la o excursie prin toata Republica Moldova cu scopul de a vizita toate locurile și monumentele istorico-culturale .

 Seara de colinde, traditii și obiceiuri

 

În ultima zi a anului 2016 clubul de tineret ”Formidabilii” din s. Bleșteni au organizat un eveniment cultural-artistic cu genericul ”Seara de colinde, tradiții și obiceiuri”.