Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
Știri

Forumul Anual al Cluburilor de Tineret 2017

La data de 18 Noiembrie 2017 tinerii din cele 10 cluburi de tineret din 10 comunități diferite au participat la Forumul Anual. În cadrul Forumului tinerii au prezentat rezultatele programului și realizările din cei 3 ani de implementare a acestuia. Cei 150 de tineri prezenți au contribuit cu ce au mai bun și au participat la activitățile din cadrul proiectului dar și a fiecărui club în parte ceea ce au demonstrat-o prin prezentările lor în cadrul forumlui. 

Întîlnirea celor 10 cluburi de tineret a început cu binecuvîntarea PS Nicodim, Episcop de Edineț și Briceni și decernarea coordonatorului programului și a celorlalți membri ai echipei ACM. Apoi a urmat prezentarea asistentului de proiect care a reamintit participanților despre scopul, obiectivele, rezultatele obținute dar și cele mai importante activități din cadrul proiectului. Desigur fiecare club de tineret a avut ocazia să-și prezinte activitatea în diverse moduri fiecare dînd dovadă de creativitate și originalitate, totuși cele mai preferate în rîndul participanților fiind prezentările Power Point, clipurile video, dansurile, cîntecele, scenetele și alte numere artistice. 

Forumul a fost o oportunitate bună pentru tineri să recapituleze activitatea lor din ultimii ani, să se întîlnească cu semenii din alte localități, să facă schimb de idei și experiență, și desigur să stabilească noi prietenii. În același timp, mentorii cluburilor de tineret au reușit și ei să facă schimb de idei cu privire la organzarea activității ulterioare a cluburilor observînd exemple de activități reușite din alte localități.

La sfîrșitul adunării, toți tinerii au fost decernați cu diplome de merit, iar mentorilor li s-a acordat scrisori de mulțumire din partea echipei ACM pentru implicarea de care au dat dovadă pe parcursul anilor. Pe lîngă aceasta, cele mai active cluburi de tineret au fost premiate cu cadouri de preț în urma analizării rezultatelor muncii depuse în perioada a trei ani de proiect.

DSC05823

DSC05665

DSC05679

IMG 0652 2

DSC05729

DSC05773

DSC05815

DSC05721

FOrum premiere Mihai

DSC05809