Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
Știri

Cutezatorii fac schimb de experienta

La data de 1 noiembrie 2017 ”Cutezatorii” s-au intilnit cu membrii clubului de tineret din s. Țarigrad, raionul Drochia, avînd ca scop principal schimbul de experiență și învățarea de la egal la egal. 

În cadrul acestei vizite 20 de tineri din Edinet împreună cu cei din Țarigrad au discutat probleme și dificultăți pe care tinerii le întîmpină în zilele noastre, atragînd o atenție deosebită viciilor care-i pîndesc la orice pas. Ghidați de mentorii cluburilor ei au făcut schimburi de opinii și idei într-un anturaj prietenos creînd o atmosferă amiabilă. Cu toate că s-au întîlnit pentru prima dată tinerii au găsit destul de ușor limbă comună ascultîndu-se reciproc cu mult respect. 

După această întîlnire Cutezătorii au rămas cu impresii pozitive și dorința de a repeta astfel de activități, mergînd în vizite sau primind vizita altor cluburi de tineret din țară dar și de peste hotare.

DSC 05461

DSC 05611

DSC 06021