Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
Știri

Alex-club participă la concursul Brain-Ring

La data de 27 august, de Ziua Independenței Rep. Moldova la centru comunitar din satul Alexăndreni 14 tineri, membrii ai clubului de tineret Alex-club dar și alți adolescenți au participat la un concurs intelectual cu scopul de a-și încerca cunoștințele dar și de a spori gradul de inteligență și a ridica interesul în rîndul tinerilor pentu a învăța și a citi cărți utile.

Concursul Brain-Ring a fost anunţat la finele lunii mai, dar a fost nevoie de o pregătire mai serioasă în cunoaşterea diferitor domenii, astfel s-a decis ca tinerilor să li se ofere perioada de vacanță pentru aceasta. Întrebările au fost selectate din istorie, matematică, geografie, muzică, cultură, literatură, muzică,sport,dar şi logică. Înainte de a da start concursului au fost formate două echipe şi s-au ales căpitanii lor prin tragerea la sorţi. În prima rundă au fost adresată cîte o întrebare pentru ambele echipe concomitent, iar în a doua întrebări pentru echipe în parte. De asemenea a fost organizat si un concert cu genericul ”Patria- cuibul meu natal”

Premiul mare – un aparat de fotografiat - a fost cîștigat de Ţentiu Tatiana. Rezultatele echipelor au fost bune, fapt ce dovedeşte responsabilitatea şi cunoaşterea diferitor domenii de către participanţi.

Acest concurs le-a stimulat tinerilor spiritul de competiție, logica, creativitatea, viteza de reacție, memoria. În afară de asta, ei au dovedit un adevărat spirit de echipă și au implicat în activitatea lor tinerii din sat care nu sunt membrii ai Alex-Club.

IMG 0183

IMG 0189

IMG 1039