Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
Știri

Cunoaște copilul din tine!

La 13 iunie 2017, în timpul vacanței de vară, membrii clubului de tineret All For Change din satul Rotunda au realizat o activitate de susținere a celor mai tineri ca ei. În acea zi ei au mers la grădinița de copii din localitate pentru a petrece timpul cu copiii de acolo. 

Tinerii Clubului All For Change au petrecut timpul liber cu copiii din grădiniță, învățîndu-i pe aceea și învățînd de la ei jocuri de dezvoltare, realizînd împreună activități distractive și recreîndu-se amintindu-și cum e să fii un copil mic pe tot parcursul acestor două ore. Iar copiii au fost impresionați de faptulcă cineva le poate purta atît de multă grijă și petrece timpul într-un mod plăcut. Tinerii împreună cu copilașii de grădiniță au dansat, au cîntat , au colorat, au spus ghicitori. Mai mult de atît tinerii i-au ajutat să confecționeze lucruri manuale din plastilină și alte materiale care erau la îndemînă.

Prin această activitate tinerii de la All for Change au reușit să simtă pe pielea lor ce necesități au copiii mici, ce-i interesează și ce-i îngrijorează. În așa mod ei au avut posibilitatea să înțeleagă rolul de părinți, care în viitor le va prinde bine.

 DSC 0027

DSC 0019