Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
Știri

Alex-club au participat la turneul de mini-fotbal

La începutul lunii mai în satul Alexăndreni din raionul Edineț s-a desfășurat un  turneu  de  mini-fotbal organizat de clubul de tineret Alex-Club împreună cu primăria din localitate. La acesta au participat jucătorii tineri din mai multe localități ale raionului.

După mai multe meciuri de fotbal petrecute dintre  echipa din Alexăndreni şi satele vecine echipa locală a ocupat locul de frunte avînd cele mai multe succese. Apoi a fost stabilit meciul de finală ziua de 22 mai 2017. După un șir de antrenamente regulate echipa din Alexăndreni a reușit să ocupe primul loc la turneul de mini-fotbal organizat. La turneu au participat 4 echipe cu 5 fotbaliști care au fost susținute de suporterii activi. La sfîrșit echipa cîștigătoare a fost premiată cu o cupa campionilor.

Prin această activitate membrii clubului și-au dovedit capacitățile de organizare, reușind să ducă la bun sfîrșit desfășurarea turneului, fiind ghidați de mentorul clubului și ajutați de autoritățile locale. De asemenea această activitate a contribuit la fortificarea sănătăţii şi lărgirea grupului de prieteni a tinerilor, ei interacționînd cu tineri atît din sat cît și din alte localități.

 Alex Fotbal 2

Alex Fotbal 3

Alex Fotbal 7

Alex Fotbal 1