Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
Știri

 

Cinsteşte-i pe bătrâni, căci şi tu vei fi bătrân!

La data de 23 iunie o parte din membrii clubului ”Friends Forever” din Șirăuți au hotărît să viziteze cîteva bătrînele care locuiesc singure pe valea Prutului care au vîrste înaintate cuprinse între 80 și 85 de ani. Zis și făcut, 5 tineri au mers în vizită, cu intenția de a le ajuta, a aduce bucurie și mai ales de a include bătrînele în comunitate dîndu-le sentimentul că și ele fac parte din aceasta.

În urma inundațiilor care au avut loc cu cîțiva ani în urmă bătrînele au rămas singurele locuitoare ale locurilor. Ele locuiesc foarte departe de centrul satului, de centrul medical și magazine. Nu au deloc vecini și copii de aceea se plîng foarte mult pe singurătate. Așa că au fost foarte bucuroase cînd tinerii împreună cu mentorul lor de la clubul de tineret ”Friends Forever” le-au pășit pragul casei. La propunerea membrilor clubului de a le oferi un ajutor au refuzat însă au dorit cel mai mult să comunice cu tineretul, a le povesti fragmente din tinerețea lor, a răscoli fotografii, a depăna multe amintiri frumoase. Aceasta activitate nu este realizată pentru prima dată însă de fiecare dată aceste vîrstnice roagă cu lacrimi în ochi ca cei mai tineri să mai vină pe la ele în vizită.

În zilele noastre cu părere de rău tinerii sunt educați într-un duh al egoismului, al indiferenții, al plăcerilor, al tehnologilor care îi învăță să privească lucrurile superficial. Odată ce au privit, au ascultat pe acești bătrîni și-au dat seama că există o altă parte a lucrurilor, orice are sfîrșit. Vremea trece foarte repede și pot ajunge și ei și noi cu toții ca ei vîrstnici și uitați de ceilalți. Aceasta trebuie să țină minte fiecare din noi și să dea o mînă de ajutor din toată inima celor mai în vîrstă și celor care sunt în impas. 

bh

bhh

njhu

IMG 2228 2