Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
Știri

Vizită de studiu

În perioada 24 – 29 ianuarie 2016, reprezentantul AO Ajutorul Creștin din Moldova - coordonatorul proiectului „Know-How-You-Do!”, și coordonatorul Departament activitate socială și caritate al Eparhiei de Edineț și Briceni, au fost în vizită de studiu la Helsinki Deaconess Institute, pentru a participa la programul de instruire în aplicarea metodei CABLE. Deplasarea a fost organizată în cadrul proiectului „Know-How-You-Do!”, implementat de Ajutorul Creștin din Moldova cu suportul financiar al Helsinki Deaconess Institute (HDI).

Programul de instruire a fost organizat de HDI, pentru reprezentanții organizațiilor partenere, după cum urmează: Moldova, Zimbabwe, Namibia, Africa de Sud.

Instruirea a fost compusă din module teoretice și practice. Astfel, pe lîngă studierea metodei CABLE și aplicarea acesteia în cadrul managementului de caz, au fost vizitate servicii sociale destinate diferitor categorii de beneficiari: cluburi de tineret, centre de zi pentru adulți, centre de plasament pentru copii, centre de zi pentru refugiați ș.a.

Ca rezultat al vizitei de studiu au fost analizate noi modele de prestare a serviciilor sociale, a fost studiată experiența altor state participante la instruire în organizarea de servicii sociale, au fost formulate noi idei de colaborare cu organizații similare.

               F1