Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
Știri

Seminar CABLE in or. Edinet

La data de 30.11. - 02.12.2017 în orașul Edinet a avut loc un seminar pentru 20 de participanti din cele 10 parohii tinta ale proiectului. Astfel in cele 3 zile cit a durat seminarul participantii au discutat si analizat un șir de subiecte prin prisma metodologiei CABLE. 

Forumul Anual al Cluburilor de Tineret 2017

La data de 18 Noiembrie 2017 tinerii din cele 10 cluburi de tineret din 10 comunități diferite au participat la Forumul Anual. În cadrul Forumului tinerii au prezentat rezultatele programului și realizările din cei 3 ani de implementare a acestuia. Cei 150 de tineri prezenți au contribuit cu ce au mai bun și au participat la activitățile din cadrul proiectului dar și a fiecărui club în parte ceea ce au demonstrat-o prin prezentările lor în cadrul forumlui. 

Cutezatorii fac schimb de experienta

La data de 1 noiembrie 2017 ”Cutezatorii” s-au intilnit cu membrii clubului de tineret din s. Țarigrad, raionul Drochia, avînd ca scop principal schimbul de experiență și învățarea de la egal la egal. 

Alex-club participă la concursul Brain-Ring

La data de 27 august, de Ziua Independenței Rep. Moldova la centru comunitar din satul Alexăndreni 14 tineri, membrii ai clubului de tineret Alex-club dar și alți adolescenți au participat la un concurs intelectual cu scopul de a-și încerca cunoștințele dar și de a spori gradul de inteligență și a ridica interesul în rîndul tinerilor pentu a învăța și a citi cărți utile.

Marș turistic de vis pentru ”Tinerii Visători”

Între 11 și 12 august curent ”Tinerii Visători” au mers într-un marș turistic cu bicicletele, pe care și-l doreau de multă vreme. 22 de tineri  de la clubul de tineret din s. Coteala, îndrumați de mentorii lor și susținuți de mai multe persoane din parohie au parcurs 35 km cu bicicleta dus-întors. Aceșita au poposit pe un mal pitoresc al rîului Prut unde au înnoptat în corturi pînă a doua zi. Participanții au fost impresionați de frumusețile naturii de pe malurile Prutului de sus cît și de posibilitatea de a trăi în corturi în sălbăticie.